Tuhat toivon tähteä (blogi)

Tuhat toivon tähteä

Tahdotko tulla terveeksi?

Hei, minuun sattuu; jotain on vialla. AINA SISU EI OLE HYVÄKSI Välttämättä emme tunnista kipua kivuksi tai jonkin oireeksi – tai emme tunnusta olevamme kipeitä. Mentävä, kun on. Muistan erään maatalon isännän, joka aikoinaan ajoi autolla paikalliseen terveyskeskukseen sydäninfarktissa – ja meinasi lähteä ajamaan vielä keskussairaalaankin. Mitä tuosta, jos rintaa vähän puristaa. KIPUUN TOTTUNEET SaatammeJatka lukemista ”Tahdotko tulla terveeksi?”

Kun Jeesus kutsuu, jotain hyvää on tulossa

Kun Jeesus sitten lähti kaupungista opetuslastensa kanssa ja suuren väkijoukon seuraamana tien vieressä istui tuttu mies: sokea kerjäläinen Bartimaios, Timaioksen poika – kerjäämässä elääkseen. – Raamatun evankeliumien kirjoittajista Markus kertoo episodin Jerikon kaupungin päätien varrelta. Voit lukea kertomuksen Markuksen 10. luvun loppupuolelta. Yksi monista – ja erilainen Bartimaios oli sokea. Hänen ainoa keinonsa ansaita päivittäinen ruokansa,Jatka lukemista ”Kun Jeesus kutsuu, jotain hyvää on tulossa”

Sillä, että sisäistät Jumalan rakkauden, on suuri merkitys

Miten ajattelet itsestäsi? Miten puhut itsellesi/itsestäsi? Miten ajattelet/puhut toisesta? Miten puhut/ajattelet paikasta, jossa asut ja vaikutat? AIKA, JOSSA ELÄMME, RUOKKII KIELTEISYYTTÄ Näkemämme ja kuulemamme uutiset ovat useimmiten kielteisiä; jotkut myös siinä mielessä, että ne tuovat kuultavaksemme ja nähtäväksemme arvoja, jotka ovat vastoin omiamme. JUMALA RAKASTAA LUOMAANSA IHMISTÄ – SILLOINKIN, KUN TÄMÄ ON PAHASTI EKSYKSISSÄ JAJatka lukemista ”Sillä, että sisäistät Jumalan rakkauden, on suuri merkitys”

Kaikki palat

Silmiini osui Psalmin 18 jakeen 20 kaunis kuvaus siitä, mistä elämän inventaariossa on kysymys. Englanninkielinen The Message -käännös avaa jakeen ”pointtia”. Jumala teki elämästäni eheän     kun asetin kaikki palaset Hänen eteensä. Kun tein elämäni inventaarion,     Hän antoi minulle uuden alun. Nyt olen hereillä Jumalan teiden suhteen     en pidä asioita itsestään selvinä Joka päivä tarkkaan HänenJatka lukemista ”Kaikki palat”

Omista oikeita asioita

Luumäen Helluntaiseurakunta Saalemin vuoden 2020 teema on: Rukous auttaa. – Teemaan sopivasti löysin blogikirjoituksen neljän vuoden takaa. Tässä kirjoitus täydennettynä tuoreella pohdinnalla. Lukemani artikkeli käsitteli tapaa, johon olen itsekin sortunut, toisi sanoen kertoa kohtaamistani vaikeuksista. Jospa tietäisit MINUN olosuhteeni..! Kirjoittaja pysäytti lukijan ajattelemaan. Älä ikinä omista/omi sitä, mistä haluat päästää irti! Mennään hetkeksi syvällisiin: siihen,Jatka lukemista ”Omista oikeita asioita”

Olet lähtemättömänä muistukkeena Jumalan kädessä

Pysähdyin näiden sanojen äärelle: Käsieni ihoon minä olen sinut piirtänyt,ja niin sinun muurisi ovat aina silmieni edessä. (Jes. 49: 16) Jesajan kautta Jumala puhuu: ”Olet lähtemättömällä tavalla silmissäni. Aina, kun katson käsiäni, olet piirretty käsieni uurteisiin.” Eikä siinä kaikki: Muurit, jotka olet rakentanut ympärillesi – suojaksesi – rakentanut, ne ovat ovat minun edessäni. … tuntuuJatka lukemista ”Olet lähtemättömänä muistukkeena Jumalan kädessä”

Huolten varjosta rauhaan

Alaspainamien tai tukahtuminen. Molemmat konkreettisia seurauksia. Olo alaspainettu, voimaton. Huoli varjostaa toivon näköalat. Mikä voisi repäistä varjoihin valon tultavan aukon?

Entä, jos..?

Otteita arkisesta elämästä. Siitä, miten elämä (ja autot…) yllättää – ja kuinka kaiken keskellä voi nähdä suorastaan merkillistä johdatusta.

Tule seuraamaan Koko kansan nettikonffaa!

Koko kansan nettikonffa mahdollistaa perinteisen Juhannuskonferenssin seuraamisen juuri sieltä, missä sinä olet juhannuksena. Nettikonffan teema on seurakuntamme vuositeemaan ”Rukous auttaa” sopivasti: Rukous. Klikkaa itsesi tästä linkistä UskoTV:n sivuille niin pääset osaksi koko kansan konferenssitunnelmaa. Nettikonffan omat sivut puolestaan löytyvät tästä linkistä. Nettikonffa tarjoaa katsauksen erilaisia helmiä Ison Kirjan konferenssihistorian varrelta. Helmien lisäksi nettikonffaa varten onJatka lukemista ”Tule seuraamaan Koko kansan nettikonffaa!”

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggaajaa tykkää tästä: