Tuhat toivon tähteä (blogi)

Tuhat toivon tähteä

Joulukalenteri: 1.-24.12.

Joulukalenterin luukuissa päivittäin vaihdellen muun muassa: Minuutin mittainen, rohkaiseva puhe, jouluinen laulu tai runo. Aamuvirkuille YouTubessa klo 7. sama video FB/IG klo 17.

Syvemmälle Sanaan. Teema: Pimeyteen loistaa valo

Tällaisen aiheen sain sydämelleni sunnuntaiksi. YouTubesta löydät Ilon lähteellä osa 1 https://youtu.be/I0s1jse2ac0 Viikon alussa minua puhutteli Psalmin 16 loppujakeet: ”Sinä osoitat minulle elämän tien, sinun lähelläsi on ehtymätön ilo, sinun oikealla puolellasi ikuinen onni.” Videolla luen psalmista koko jaekokonaisuuden, jotta nuo loppujakeet asettuvat osaksi ajatusta, jonka Daavid puhuu Jumalan edessä. Poikkean myös Sananlaskujen kirjassa jaJatka lukemista ”Syvemmälle Sanaan. Teema: Pimeyteen loistaa valo”

Kiitollisuus

Kiitollisuuden perusta on ymmärrys siitä, että Jumala on hyvä – silloinkin, kun emme Häntä täysin ymmärrä. – Kiitollisuus voi toteutua hyvin erilaisissa elämän olosuhteissa. Kiitollisuus ei edellytä ympärilleen täydellistä elämää.

Saalem ”online”

Jos asut kauempana tai et muuten pääse tulemaan/voi tulla tilaisuuksiimme, löydät tilaisuuksien tiivistelmät sosiaalisen median kanavistamme: Käy kurkkaamassa YouTube -kanavaamme. Sen löydät YouTubesta hakusanalla Luumäen Saalem. Instagrammista löydät meidät nimellä @luumaensaalem FaceBookista @luumaen.saalem Sosiaalisen median tuoreet päivitykset löydät myös sivuston ylälaidasta ”Saalem Online” -otsikon alta.

Viikon sana: Vk 46/20

Rantahietikko. Muistutus Jumalan suunnitelmien ylivertaisuudesta. Kuinka ylivertaisia ovatkaan sinun suunnitelmasi, Jumala, kuinka valtava onkaan niiden määrä! Jos yritän niitä laskea, niitä on enemmän kuin on hiekanjyviä. Minä lopetan, mutta tiedän: sinä olet kanssani. Ps. 139: 17,18 Näihin käsiin on hyvä jäädä. Näissä käsissä on turvallista tehdä matkaa. Kuva & teksti: Pauliina Kuikka

Videoita jälleen katseltavissa

Kevään aktiivinen videotuotanto on ollut tauolla kesän ja alkusyksyn ajan. Seurakuntamme työntekijä julkaisee puhevideoita 1-2 kertaa viikossa: viikkovideo on rohkaiseva alustus Sanan ja Rukouksen illan tai Hengen tuli -illan aiheeseen ja sunnuntain video suora taltiointi rukoushuoneeltamme. Näin pääset mukaan tilaisuuksiin, vaikka et fyysisesti pääsisi tai voisi tulla paikalle. Videot on nähtävissä Periscopen kautta vuorokauden ajanJatka lukemista ”Videoita jälleen katseltavissa”

Sinulle, joka olet saanut varjoista osasi: Valo loistaa tiellesi

Joskus voi elämässäkin tuntua siltä, että aurinko kyllä on, mutta se paistaa jossain muualla kuin siinä omalla polulla. Varjot, sumu ja koleus tuntuvat olevan oma osa ja voi tuntua, että ei ole täysin varustautunut kaikkeen eteen tulevaan. Elämä yllättää, eikä aina mukavalla tavalla.

Tahdotko tulla terveeksi?

Hei, minuun sattuu; jotain on vialla. AINA SISU EI OLE HYVÄKSI Välttämättä emme tunnista kipua kivuksi tai jonkin oireeksi – tai emme tunnusta olevamme kipeitä. Mentävä, kun on. Muistan erään maatalon isännän, joka aikoinaan ajoi autolla paikalliseen terveyskeskukseen sydäninfarktissa – ja meinasi lähteä ajamaan vielä keskussairaalaankin. Mitä tuosta, jos rintaa vähän puristaa. KIPUUN TOTTUNEET SaatammeJatka lukemista ”Tahdotko tulla terveeksi?”

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggaajaa tykkää tästä: