Tuhat toivon tähteä (blogi)

Tuhat toivon tähteä

Entä, jos..?

Otteita arkisesta elämästä. Siitä, miten elämä (ja autot…) yllättää – ja kuinka kaiken keskellä voi nähdä suorastaan merkillistä johdatusta.

Tule seuraamaan Koko kansan nettikonffaa!

Koko kansan nettikonffa mahdollistaa perinteisen Juhannuskonferenssin seuraamisen juuri sieltä, missä sinä olet juhannuksena. Nettikonffan teema on seurakuntamme vuositeemaan ”Rukous auttaa” sopivasti: Rukous. Klikkaa itsesi tästä linkistä UskoTV:n sivuille niin pääset osaksi koko kansan konferenssitunnelmaa. Nettikonffan omat sivut puolestaan löytyvät tästä linkistä. Nettikonffa tarjoaa katsauksen erilaisia helmiä Ison Kirjan konferenssihistorian varrelta. Helmien lisäksi nettikonffaa varten onJatka lukemista ”Tule seuraamaan Koko kansan nettikonffaa!”

Tuhat Toivon Tähteä: Kyynelten keskellä

Monesti elämässäni on käynyt juuri näin (olen ollut keskellä outoa erämaataivalta, kyynelten laaksoa)… Monesti noina aikoina ovat syntyneet timanttilöytöni ja niistä sukeutuneet kirjoitukset ja myös monet valokuvat on otettu niinä aikoina.

Jälkikäteen on ihmetellyt, miten kaikki kääntyikään ”siunauksen sateiksi.”

Mitä järkeä on elämässä?

Mitä järkeä on elämässä?! Mistä oikeesti tulee merkitys elää? Moni kyselee tällaisia kysymyksiä. Matkansa varrella ihminen miettii kaiken tarkoitusta ja monet vaipuvat vähitellen kysymyksineen syvyyksiin… Onko kaikki kenties sattumaa, vaiko sittenkin tarkan suunnittelun seurausta? Eikö sattuma saakkin kaiken vaikuttamaan tarkoituksettomalta- järjettömältä olemassaololta, jolla ei ole mitään merkitystä tai päämäärää? Kuitenkin ihmisellä on pakonomainen, sisäinen tarveJatka lukemista ”Mitä järkeä on elämässä?”

Vain yksin Jeesus

Näinä aikoina meille on tarjolla vaikka mitä.  Markettien ja valintatalojen hyllyt notkuvat tavaroiden runsaudesta, lukemattomat palvelualojen yritykset tarjoavat kukin omaa erinomaista palveluaan, media tuottaa tolkuttoman määrän valinnan vapautta, on jos jonkinlaista kanavaa joilla kaikilla omanlaistaan tarjontaa ja viihdykettä.  Meillä on valtava määrä vaihtoehtoja mistä valita kun tarvitsemme jotain. Tämä aika tuo meille tästä kaikesta tarjonnasta myös valtavanJatka lukemista ”Vain yksin Jeesus”

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggaajaa tykkää tästä: