Stressitön Jumala

Stressitön Jumala?

Aivan oikein.

Tuskinpa kukaan voi kuvitella Jumalaa stressaamassa enempää meistä kuin maailmanmenostakaan – vaikka paljon murehdittavaa olisikin.

Hän myös opettaa meitä hänen kaltaisensa olotilaan, olemaan stressaamatta. Hänen meille eri ihmisten kautta välittynyt Sanansa on täynnä rohkaisua, lohdutusta ja lupauksia.

”Mitä te vaatetuksesta huolehditte! Katsokaa kedon kukkia, kuinka ne nousevat maasta: eivät ne näe vaivaa eivätkä kehrää. Minä sanon teille: edes Salomo kaikessa loistossaan ei ollut niin vaatetettu kuin mikä tahansa niistä. Kun Jumala näin pukee kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna joutuu uuniin, niin tottahan hän teistä huolehtii, te vähäuskoiset!

Älkää siis murehtiko: ’Mitä me nyt syömme?’ tai ’Mitä me juomme?’ tai ’Mistä me saamme vaatteet?’ Tätä kaikkea pakanat tavoittelevat. Teidän taivaallinen Isänne tietää kyllä, että te tarvitsette kaikkea tätä. Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin. Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet.

Ajattelepa sitä kuinka Jumala huolehtii kedon kukista. Ne eivät tee työtä ja kehrää. Sinulle ja minulle Jumala on antanut kädet, jotka pystyvät tekemään ja ajattelun taidon, että kykenet etsimään ratkaisuja. Ajattelepa omia mahdollisuuksiasi Jumalan huolenpidossa!

Juuri tätä olen monesti erityisesti kokenut, kun olen ollut tilanteissa, joissa haasteet tuntuvat isoilta, aika rajalliselta ja tilanteet yllättäviltä. Ihmeellisesti ratkaisut ovat löytyneet.

”Ihmisen pimeyden aika on Jumalan voiman aikaa”. David Wilkerson

Voisiko meidän ihmisten stressi ja prässi (mistä ikinä se johtuukaan) voisi olla mahdollisuus: Kun uskallamme turvautua tilanteiden keskellä Jumalaan, saamme nähdä Hänen synnyttävän tai saavan aikaan ratkaisuja, joita emme ole osanneet kuvitella tai suoriutuvan jostain sellaisesta, mihin emme ole uskoneet pystyvämme.

Julkaissut Pauliina Kuikka

valokuvaaja, sisällöntuottaja - photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: