Tuhat Toivon Tähteä: Kyynelten keskellä

  • Oletko kohdannut matkallasi erämaita?
  • Oletko tuntenut kipua?
  • Oletko vuodattanut kyyneleitä?

Tämä sana on sinulle (ja minulle).

Autuaat ne ihmiset, joilla on voimansa sinussa, joilla on mielessänsä pyhät matkat! Kun he käyvät Kyynellaakson kautta, he muuttavat sen lähteitten maaksi, ja syyssade peittää sen siunauksilla. (Ps. 84: 6,7, KR 38)

KUN HE KÄYVÄT Kyynellaakson kautta, HE MUUTTAVAT SEN lähteiden maaksi – JA SYYSSADE (joka Jumala lähettää) peittää sen siunauksillaan.

Tiedän kyllä, tämä ei ole helppoa, ei aina helppoa edes ajatella, mutta jospa yrittäisimme,… TEHDÄ jopa kuivimmasta mahdollisesta paikasta lähteiden maan…

Ja kukoistaa siellä…

Monesti elämässäni on käynyt juuri näin (olen ollut keskellä outoa erämaataivalta, kyynelten laaksoa)… Monesti noina aikoina ovat syntyneet timanttilöytöni ja niistä sukeutuneet kirjoitukset, ja myös monet valokuvat on otettu niinä aikoina.

Jälkikäteen on ihmetellyt, miten kaikki kääntyikään siunauksen sateiksi.

Tämä kuva on – kirjaimellisesti – yksi esimerkki. Yhtenä elämäni vaikeimmista kesistä. jolloin kaikki olosuhteet tuntuivat olevan minua vastaan, otin yhden kuvan, joka on ”lempparini”.

Jos et ole vielä kuunnellut/katsonut YouTube-videota otsikolla Tuhat toivon tähteä: Kolme kertomusta toivosta, voit katsoa/kuunnella videon seuraavasta linkistä. Siinä kerron muun muassa kesästä, jolloin yllä oleva kuva on otettu. /Pauliina Kuikka

Julkaissut Pauliina Kuikka

valokuvaaja, sisällöntuottaja - photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: